A SlurryKat 15 éves fennállását többmillió fontos beruházással ünnepli, amely az új kutatási, fejlesztési és dolgozói központ létrehozását foglalja magában.

A vezető mezőgazdasági gyártóvállalat, amely különböző hígtrágya kezelő és kijuttató berendezéseket gyárt, az észak-írországi Craigavon városában kezdte meg működését 2008-ban. Azóta 40-szeresére növelte értékesítését és több mint 80 alkalmazottra bővítette munkaerőállományát.

 

SlurryKat gyár

 

Az adatok szerint a cég exportja jelenleg több mint 25 országba, köztük Norvégiába, Izlandra, Chilébe és Új-Zélandra történik, és az értékesítés 70%-át teszi ki.

Garth Cairns, a cég alapítója és vezérigazgatója így nyilatkozott: „Nagyon büszke vagyok az elmúlt 15 év eredményeire. A hígtrágya nagy szerepet játszik a mezőgazdasági iparban az Egyesült Királyságban, Írországban és a világ nagyrészén is.

„Szerettünk volna olyan berendezéseket kifejleszteni, amelyek képesek legyőzni a világ különböző piacain felmerülő kihívásaikat, és az évek során csapatunk fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy gépeinket a lehető legköltséghatékonyabbá és hatékonyabbá tegye a vásárlóink számára.”

 

Garth Cairns, a cég alapítója

 

„Szerettünk volna olyan berendezéseket kifejleszteni, amelyek képesek legyőzni a világ különböző piacain felmerülő kihívásaikat, és az évek során csapatunk fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy gépeinket a lehető legköltséghatékonyabbá és hatékonyabbá tegye a vásárlóink számára.”

A beruházás elősegíti az innovatív megoldások továbbfejlesztését a hígtrágya kijuttatás terén, valamint más mezőgazdasági berendezések és termékek fejlesztését a hulladék- és biogázipar számára.

A SlurryKat gyártólétesítménye, amely a Waringstownban található 52 hektáros területen helyezkedik el, 2008 óta kis műhelyből 120 000 négyzetméteres hatalmas gyárrá növekedett.

Az új K+F létesítmény állítólag az első ilyen jellegű telep a világon, és többmilliós beruházást jelent a cég folyamatos fejlesztése és növekedése érdekében. A létesítmény lehetővé teszi a vállalat számára, hogy különböző nyomásokkal és áramlási sebességekkel tesztelje berendezéseit, hogy folyamatosan fejlessze és finomítsa az új és meglévő termékek teljesítményét a világ hígtrágya piacán.

A SlurryKat továbbá dolgozói központot is nyitott a beruházás részeként, beleértve étkezőt, zuhanyzókat és egy kiváló minőségű konyhát. 

 

csapatfotó

 

 „Ez egy versenyképes iparág, és mint vállalat, folyamatosan növekedünk és fejlődünk az iparral, és alkalmazkodunk terveinket az iparban való vezetővé váláshoz,” -mondta Cairns úr.

A SlurryKat termékek környezetbarátak, céljuk a precíz szállítás biztosítása hatékony és költséghatékony módon, valamint a lehető legtakarékosabb üzemanyag-felhasználás.

„Tisztában vagyunk a jelenkor kihívásaival, és ennek részeként tervezzük egy zöld energiafelhasználású gyártólétesítmény kialakítását a hároméves tőkeberuházási terv részeként, és az önfenntartás elérését az elkövetkező öt évben.”

 

 

 

 

 

KÖVESSEN MINKET FACEBOOKON!
Forrás: https://m.belfasttelegraph.co.uk/business/northern-ireland/craigavon-slurry-equipment-manufacturer-invests-millions-in-new-randd-facility/a428286267.html