image136új

image139új

KC 275 D és KC 285 D

  • Nagyon megfelelő választás alpesi területre
  • Frontkaszával kombinációban hatékony

VONTATOTT SZÁRSÉRTŐ HÁROMPONT CSATOLÁSSAL

A frontkasza és a vontatott szársértők KC 275 D és KC 285 D kombinációjával egy eddig elképzelhetetlen hatékonyság érhető el takarmánykaszálásban az alpesi területeken. Az egyenletes súlyeloszlás nagyon jó nyomstabilitást biztosít a meredek hegyoldalakban is. A KC 285 D esetében mélyen ülő húzópont a kiemelés közbeni középpontosítással megakadályozza a lejtőn való ráfutást, a teleszkóp rudak és a pótlólagos reteszelés a kulisszákban pedig tovább növelik a stabilitást. A szársértő nagyon jó utánfutó képességgel rendelkezik. Menetirányban egyáltalán nem ingázik. Lejtőn, rézsűn is biztonságosan felemelhető.

A lekaszált takarmányt a KC 275 D és KC 285 D optimális szársértés után laza szellős rendet képezve helyezi le – ami fontos feltétele a minőségi takarmánykészítésnek.

MEGNÖVELT SZÁRSÉRTŐ INTENZITÁS

A FELLA KC 285 D szársértő felső burkolólemeze széria felszerelésként belül egy hullámlemez borítással van ellátva, ami tovább növeli a szársértő intenzitást.

SZÉLES RENDRE TERÍTÉS BEÁLLÍTÁSA SZERSZÁM NÉLKÜL

A takarmánylerakás a FELLA KC 285 D mögött történhet teljes munkaszélességben vagy akár keskeny rendben. Ezt a beépített fokozatmentesen állítható szőnyegterítő teszi lehetővé, amellyel Ön egy magas komfortú gépet kap. A megnövelt rotor átmérő emellett nagyobb áteresztőképességgel bír, nagy hozam esetén is.

Néhány gondolat – KC 285 D:

  • Megnövelt szársértő intenzitás a beépített hullámlemez fedéllel
  • Takarmánylerakás teljes szélességben, vagy akár keskeny rendben, igazodva az időjáráshoz
  • Nagy áteresztőképesség nagy hozam esetén is
  • Jobb takarmányminőség
  • Fokozatmentesen állítható szőnyegterítés