2022-ben ünnepelte alapításának 30. évfordulóját a Fliegl, amely már hosszú évek-évtizedek óta a mezőgazdasági gépgyártás fontos piaci szereplője mind Magyarországon, mind a környező országokban egyaránt. A Fliegl és a Pap-Agro Kft. másfél évtizedes közös múltra tekintenek vissza, amelynek a 2022-es év kereskedője díját is átvehettük március végén.

A két napos gyárlátogatás első napján az abdai gyár a kereskedőket látta vendégül, ahol bemutatták termékeik gyártásfolyamatát és szemléltették, hogy hogyan lesznek egyszerű alapanyagokból azok az impozáns és minőségi termékek, amelyekkel a Fliegl beírta magát a mezőgazdasági gépgyártás nagy könyvébe.

 

A magyarországi Fliegl 1993-ban vette át a Mezőgép akkori telephelyét akkor még 28 dolgozóval, ami azóta már tízszeresére, pontosabban 290-re emelkedett.

 

Az este folyamán változatos és szórakoztató programokon vehettek részt a jelen lévők, mivel a rendezvény célja nem csak a szakmai és céges bemutatók voltak, hanem a baráti kapcsolatok építése és ápolása.