Kovácsoltvas Termékek

Bemutatóterem

A kovácsoltvas termékek mintáit megtekintheti személyesen telephelyünkön:

2750 Nagykőrös Alsójárás d. 1/a (Törteli út)

Kivitelezés:

A kovácsoltvas alapanyagok és elemek összeszereléséhez, a kész termék használatba vételéhez Önnek lakatos szakemberre lesz szüksége.

Amennyiben nem rendelkezik ilyen jellegű kapcsolattal, úgy cégünk partnere elvégzi Önnek a kért munkálatot, amelyről előzetesen egyeztetnek, illetve a munka elvégzésének költségeit rendezik.

Szállítás és átvétel:

Az Ön által megrendelt termékeket telephelyünkön veheti át személyesen, ahonnan a szállításról is Önnek kell gondoskodnia; speciális esetekben cégünk megoldja Önnek a szállítást, amelynek költsége a vásárolt áru mennyiségétől/értékétől/súlyától függ, és a helyszinen történik annak megállapítása!

Bővebb információért kérjük keressenekelérhetőségeinken, a kapcsolat menüpont alatt!

Akciós termékek

Kovácsoltvas termékeink kedvezményes árú katalógusa, tartalmaz elemeket, alapnyagokat és késztermékeket is egyaránt; a katalógus olvasásához Adobe Reader PDF olvasó, vagy vele azonos jellegű PDF olvasó szükségeltetik!

Prémium katalógus

Kovácsoltvas alapanyagaink alkalmasak bármely féle esztétikumnak megfelelő egység kiépítésére; kerítések, kapuk, korlátok, tartók, és megannyi más lehetőség, rgyedi elképzelés építhető belőlük! Határt csak a fantáziánk szabhat!

Kovácsoltvas elemek

Kovácsoltvas elemeink kataógusában megtalálja az összes egységbe beépíthető dísz kínálatunkat, képekkel, rendelési cikkszámmal és minden egyéb szükséges adattal! Kellemes nézelődést.

Válaszok az általában elhangzó műszaki kérdésekre.

Igazi kovácsoltvasat árulnak?

Cégünk főként géppel előre gyártott termékeket forgalmaz. Mindemellett kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos, kézi kovácsolással kombinált kovácsolt jellegű elemek is. Termékeink széles kivitelben, egyszerűtől a míves kategóriáig készülnek, melyeket magas minőség és kitűnő ár/érték arány jellemez.

Milyen formában forgalmazzuk a termékeket?

A kovácsoltvas elemeket festés nélküli állapotban forgalmazzuk.

Hogyan lesz az elemekből késztermék?

Az elemek méretre vágásával, és összehegesztésével lesz késztermék, mely után a termék festése, felület kezelése szükséges.

Mit kell csinálni hogy ne rozsdálljon a termék?

Az elemek összehegesztése után történik a késztermék (kapu, kerítés, korlát) felületkezelése, festése.

Kültéri termékek esetén a rozsdásodás elkerülése érdekében az egyetlen profi megoldás az összeállított darabok tüzihorganyzása.

A tűzihorganyzás során az acélszerkezetet magas hőmérsékleten folyékony cinkbe (horganyba) mártják, melynek megszáradása után a szerkezet tartósan ellenáll a rozsdának. A horganyréteg önmagában is rendkívül ellenálló, azonban a tűzihorganyzott felületre speciális festékeinket felhordva kétszeres és dekoratív védelmet biztosíthatunk acélszerkezeteinknek, ami szinte örök védelmet nyújt.

Vásárlásakor készségesen tájékoztatjuk az Önhöz közel eső horganyzó üzemről.

Mivel fessem le a készteméket?

Cégünk a német WS-Plast festékgyár csúcsminőségű festékeit forgalmazza, melyek minősége összehasonlítatlanul jobb a reklámokban és barkácsáruházakban elterjedt olcsó festéktömegcikkektől. Festékeinket tűzihorganyzott felületre fejlesztették ki, ezért nemcsak tartós, hanem dekoratív védelmet biztosít a kültéri termékeknek. Természetesen festékeinket nemcsak tűzihorganyzott, hanem alapozott felületre is felvihetők. Festékeinkről bővebben itt talál információt.

Hogyan kapunk antik felületet?

A készre festett felületet díszíthetjük antik színekkel (ezüst, réz, arany, arany-bronz, zöld). Alapszínnek a fekete vagy fehér szín ajánlott. Ezeket a festékeket 2,5dl-es kiszerelésben forgalmazzuk. Az ecsetet a festékbe mártjuk, kartonpapírba szinte szárazra töröljük, és az ecsettel a felületet érintőlegesen átkenjük. Antik festékeinkről bővebben itt talál információt.

További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben!