Cégtörténet

Bemutatkozik a Pap-Agro Kft, nagykőrösi mezőgazdasági kereskedelmi kft.

Cégünk 2002. nyarán kezdte meg működését. Fő tevékenységünk a mezőgazdasági munkagépek és erőgépek, berendezések, alkatrészek kis- és nagykereskedelme. A tulajdonosok több, mint 20 évi tapasztalattal azon munkálkodnak, hogy megkönnyítsék a mezőgazdasággal foglalkozók tevékenységeit korszerű, modern gépekkel, melyek segítségével a mezőgazdasági munkálatok egyesítésével könnyebben, gyorsabban, kevesebb ráfordítással és költséggel lehet elvégezni.

Teljes körű képviseletével rendelkezünk az Ermo, Turquagro, Eurospand, Mandals, Doda, Idrofoglia, SlurryKat, Fliegl, APV és Quivogne típusú mezőgazdasági munkagépek forgalmazására. Ezek mellett egyéb márkájú munkagépek és erőgépek forgalmazását is végezzük.

Tevékenységeink

– Traktorok, mezőgazdasági munkagépek, alkatrészek, permetezőgépek, vetőgépek, tárcsás boronák, ekék, műtrágyaszórók, szerves trágya szórók, rakodógépek, fűkaszák, pótkocsik, öntözőberendezések, betakarítógépek és ezek fő részeinek, alkatrészeinek forgalmazása.

– Hígtrágya technológiában alkalmazott gépek kereskedelme, Doda, SlurryKat hígtrágyakezelők forgalmazása.

– Szántóföldi öntözési megoldások beszerzése, kivitelezése, telepítése. Western körforgó és lineár berendezések kizárólagos hazai képviseletét látjuk el 2012 óta.

– AGIP kenőanyagainak a mezőgazdaságon belüli forgalmazása.

– Minőségi kovácsoltvas elemek, egységek, kapuk, kerítések, korlátok, díszek kiskereskedelme.

Nem csak termékeink megbízhatóságát tartjuk fontosnak, hanem a teljes körű szerviz hátteret és alkatrész ellátást a garanciális időn túl is. Saját szerelőink megbízhatóan dolgoznak műhelyünkben, ezenfelül alkatrész boltunknak köszönhetően gyorsan rendelkezésre kerül a szükséges alkatrész. 

A Pap-Agro Kft Vállalati Politikája

Ügyfeleink elégedettsége, cégünk alapköve!
A Pap-Agro Kft. célja, hogy régi és új ügyfeleit a mindenkor érvényes jogszabályi, szabványi elvárásoknak megfelelően korszerűen, hatékonyan és egyenletes minőségben elégítsék ki termékeink és szolgáltatásaink. A Kft vezetősége felvállalta a vevő centrikus, hatékony és környezettudatos vállalkozásműködést, illetve a folyamatos fejlesztést.

Fontosnak tartjuk

:: a vevőközpontuságot, mely alapján vevőink elvárásait megértve folyamatainkat hozzájuk igazítjuk.

:: a rendszerszemléletet ezáltal az egymással szorosan összefüggő folyamatokat rendszerszerüen kezelünk.

:: a folyamat szemléletet melyben a kapcsolódó munkafázisok egységét, láncolatát egyben kezeljük. A szervezetet a folyamatokhoz igazítjuk.

:: a tudásmenedzsmentet kiemeltek számunkra a folyamatos képzések, a fejlesztés, hogy képességeink, tapasztalataink felhasználásával erősítsük tevékenységeinket, rendszerünket.

:: a mérhető minőségi célokat tevékenységünkkel mérhető célokat határoztunk meg, melyeket felügyelünk és folyamatosan aktualizálunk.

:: az ügyféli visszacsatolás ügyfeleinkkel rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, mely során folyamatosan visszajelzéseket kapunk és kérünk a vásárolt termékek, technológiák gyakorlati tapasztalataikról, észrevételeikről, újabb igények felmerüléséről, az esetleges javaslatokról.

Bízunk benne, hogy tevékenységeinkkel régi és új ügyfeleink elégedettségét növelhetjük, mely alapvető pillére a hosszútávú, hatékony együttműködésnek.

Partnereink