WoodKing Wild ágfűrész

A Fliegl ágfűrész ékszíj nélkül – a „WoodKing Wild” az egyes fűrészlapokhoz külön olajmotorokból, zárt olajfürdős hajtóművekből nyeri az energiát. Ezek elpusztíthatatlanok, karbantartást nem igényelnek, és integrált túlterhelés-védelmet kínálnak a sebességváltó károsodása ellen. Az alacsony kopású motorok miatt a készülék különösen kevés karbantartást igényel. Az ékszíjak elhagyásával a tömeg és a méretek is csökkennek!

» Munkasebesség: max. kb. 8 km/h

» Ágak vastagsága max. kb. 280 mm
» Vágási szélesség: 2100 mm
» 3 fűrészlap (Ø 700 mm) rendkívül kopásálló acélból, 60 Widia fogazattal
» Zárt olajfürdős működés
» Szükséges olajmennyiség: kb.75 l/perc – nagy teljesítményű átvitel
» A fűrész feje 180°-ban elforgatható
» 1 db kettős működésű csatlakozás szükséges

 

WoodKing Duo ágvágó

Most még hatékonyabban dolgozhat – a jobb és bal oldalra helyezhető rugalmas ágvágó a legfontosabb tartozékokkal egy komplett csomagban elérhető. Kétoldali felvétel lehetséges, így az ágvágó jobb és bal oldalra szerelve is használható. A csavarozható adapter igény szerint a bal vagy a jobb oldalra csavarozással felszerelhető. Ezután a fűrészfej 180°-kal elforgatható.

» Munkasebesség: kb. 8 km/h-ig

» Ágak vastagsága max. kb. 280 mm
» Vágási szélesség: 2100 mm» Hidraulikus meghajtás 3 kemény fémmel szerelt, különleges fűrészlap (Ø 700 mm), 60 Widia fogazattal

» Ékszíjakon való erőelosztás a fűrészlapok zökkenőmentes működéséhez

» A fűrész feje 180°-ban elforgatható

» 1 db kettős működésű csatlakozás szükséges

 

 

Ágdaráló

A Fliegl ágdaráló a legkülönfélébb famunkálatokhoz tökéletes. A rotor a nagy átmérőnek köszönhetően csúcssebességen optimális eredményeket nyújt, és az ágakat, rönköket és a gallyakat apró fadarabokká aprítja.

» Fordulatszám: 540 ford./perc
» Kézi adagolás

A garat forgásszöge: 270°
» Extra ágtörő
» Pengék száma: 4 elforgatható forgókés edzett szerszámacélból és 1 állókés (4x elforgatható)

Kis és nagy méretben vásárolható!

 

Az ágfűrész- és ágolló-modellek sokoldalúságukkal emelkednek ki. A lent olvasható típusokon kívül számos más fajta is létezik, ezért kérjük keressen meg minket részletes termék ismertetésért.