Minőség kompromisszumok nélkül, növekedés a fenntarthatóság révén!

Az általuk készített termékek tökéletesek a mezőgazdasági, ipari és tűzoltási felhasználásra is. A cég fő profilja a tömlőgyártás, amely magas minőségi szabványoknak felel meg, és a legújabb technológiákat (weave pull teszt) felhasználva készülnek, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Kiváló kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik. A megerősítés körszövött poliészter szövet. A speciális gyártási módszernek köszönhetően nagyon

weave pull teszt

erős kötés jön létre a burkolóréteg és a bélés között.

A kiváló kopásállóság megakadályozza a tömlő sérülését egyenetlen, nehéz terepen is, ahol más típusú tömlő az áramlás pulzálása és a töltöttség súlya miatt károsodna.

Az erős szövet erősítés minimalizálja a tömlő hosszirányú nyúlását, ezért nem fog a tömlő „kígyózni” nyomás alatt.

Ha öntözéshez, hígtrágya kijuttatáshoz, vagy bármilyen folyadék szállításához keres strapabíró tömlőt, amely hosszú évekig kiszolgál, akkor a Mandals jó választás.

A tömlők világában el lehet veszni könnyen, ezért a lenti táblázat jó útmutatót ad minden gazda számára, de a részletes és a legjobb technológia kiválasztásában keressen meg minket!

 

kopás összehasonlítás

A Mandals folyamatos fejlesztésének köszönhetően a kopásállóság növekszik, ezáltal strapabíróbb és évekre üzembiztos tömlőket tud gyártani. Ezenfelül a tömlők nagyon kompatibilisek, így nagyon jól összeillenek más márkákkal, termékekkel. A Pap-Agro Kft. szakértő kollégái személyre és a gazdálkodására szabott öntözési- és hígtrágya csomagot tudnak összeállítani. A tömlők hordozására, tárolására, és különböző szivattyú technológiára figyelemmel tudnak ajánlatot készíteni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partnereink